Kréta felület

Tisztelt Szülők!

A 2020. 03. 16 – tól életbe lépő tantermen kívüli digitális oktatás értelmében, intézményünkben az ismeretek átadása és a tananyag feldolgozása elsődlegesen a KRÉTA felületén történik.
A KRÉTA felületén a belépés után ki kell választani a bal oldali sávból az ÜZENETEK menüpontot, erre kattintva megjelennek az AKTUÁLIS ÜZENETEK.
Az üzenetekben olvashatják a tanulók, szülők az egyes tantárgyakhoz kapcsolódó tananyagot és ismeretanyagot, feladatokat, linkeket, amelyekre kattintva további feldolgozást segítő tartalmakat találnak.
A felületre felhasználónévvel, a tanuló OKTATÁSI AZONOSÍTÓJÁVAL, valamint jelszóval, a tanuló SZÜLETÉSI DÁTUMÁVAL (év-hónap-nap kötőjellel írva szóköz nélkül) tudnak belépni.
Kérjük a KRÉTA felület rendszeres használatát annak érdekében, hogy ez az új oktatási forma eredményes legyen.
Kérjük a szülőket, hogy ösztönözzék gyermekeiket a rendszeres tanulásra. Ez az időszak nem tanítási szünet, hanem csak egy új munkaforma.
Bármilyen problémájuk akad a rendszer használatával kapcsolatban, az osztályfőnököket és az intézmény vezetését keressék bizalommal telefonon, illetve az online térben.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Tisztelettel:
Nagyné Deli Mónika
intézményvezető