Digitális tanrend

Tisztelt Szülők!

A Kormány határozata értelmében a következőkről tájékoztatjuk a Kedves Szülőket.

A digitális tanrend 2020. június 15 – ig, a tanév végéig, érvényben marad. A tanulók digitálisan kapják a továbbiakban is a tananyagot. 2020. június 2 – tól június 15 – ig lehetőség van arra, hogy iskolánkban a pedagógusok és tanulók oktatási céllal találkozzanak. Szükség esetén kis csoportos konzultációkat, illetve egyéni felkészítések megtartását, esetlegesen lemaradó tanulók felzárkóztatását is megszervezzük intézményünkben. A felügyeletre és az étkezésre vonatkozó igényeiket 2020. május 26. 16:00 – ig jelezzék a tanulók osztályfőnökei felé.

Az iskolai gyermekfelügyeletet és ezzel párhuzamosan a közétkeztetés lehetőségét 2020. június 26 – ig biztosítja intézményünk. A június 15 – e utáni gyermekfelügyeletre és étkezésre vonatkozó igényeket a későbbiekben mérjük fel.

Tömeges rendezvényeket, ballagásokat és tanévzáró ünnepségeket nem lehet szervezni, de a hagyományostól eltérő módon, kisebb létszám mellett, kisebb csoportokban, akár osztályonként megengedett. A ballagásban érintett osztályok tanulói a vezetőségtől és osztályfőnökeiktől kapnak részletes tájékoztatást 2020. május 26 – tól.

A bizonyítványok kiadásáról a későbbiekben tájékoztatjuk Önöket.

Tisztelettel: Nagyné Deli Mónika

intézményvezető