Angliai tábor

MADE IN ENGLAND 2016. június 26 – július 2.

  1. nap Bécs

Budapest – Bécs / Stephansdom, Graben, Hofburg /

 

anglia1

  1. nap English Breakfast

Reggeli városnézés Sussex legeredetibb kisvárosában, Rye-ban. Utazás a legutolsó partraszállás városába, Hastings-be / Fishermen’s Museum, Shipwreck Museum /. Séta a tengerparton.

anglia2

  1. nap Angol keringő Londonban

Westminster-negyed: Parlament, Big Ben, Whitehall: Lovasőrség laktanyája, Downing Street 10, zenés őrségváltás a Buckingham Palotánál, St. James’ Park, The Mall, Piccadilly Circus, Soho, China Town, Covent Garden, Trafalgar tér, látogatás a National Gallery-ben.

anglia3

  1. nap Az angol foci

Délelőtt látogatás a híres londoni futballcsapat, a Chelsea stadionjában. A csapat múzeumának megtekintése, majd stadiontúra az öltözőktől a lelátókig. Délután a páratlan gyűjteménnyel rendelkező British Museum megtekintése. Később vásárlás az Oxford Street-n.

anglia4

  1. nap Az anglikán egyház és az angol font

A kora középkori Southwark Katedrális megtekintése, majd nézelődés a Borough Market-on. Séta a Golden Hinde – Globe Színház – Millennium Bridge – Szent Pál Székesegyház útvonalon a City-be. Látogatás a Bank of England múzeumában, ahol egy valódi aranytömböt is megfoghatunk.

anglia5

  1. nap Angolos távozás

Reggel utazás Greenwich-be, látogatás a National Maritime Museum-ban. Hajózás a Temzén a megújult Docklands területén keresztül. Délután látogatás a londoni Tower-ben ( koronaékszerek, vesztőhely, fegyvergyűjtemény ), majd séta a világ leghíresebb hídján, a Tower hídon.

anglia6

  1. nap Csalagút

Átkelés a Csalagúton, majd utazás Belgiumon, Németországon és Ausztrián keresztül hazafelé.