Betlehem készítő verseny

A Betlehem készítő versenyre 26 db szebbnél szebb Betlehemet készítettek iskolánk tanulói. Az alkotásokat mindenféle anyagból és méretben készíthették, valamint az alkalmazott technika is szabadon választható volt. A legszebbek díjazásban részesültek, valamint az Egri Érseki Palota Turisztikai Látogatóközpontban is kiállításra kerültek.

A zsűri a következő tanulók munkáit tartotta a legszebbnek, legmunkaigényesebbnek, legötletesebbnek:

Szlovik Ákos 1.a

Kazai Kornélia 1.a

Czencz Boglárka 2. a

Magda Kristóf 2.a

Kollányi Dorina 3.a

Koós Gréta 3.a + 2 papír betlehem

Szenes Hunor 4. b

Németh Kata 4.b – Németh Sára 6.a

Korponyi Amina 1.a – Korponyi Melissza 2.b – Korponyi Cintia 4.b

 

Továbbá:  Bocsi Tamás 1. b, Márton Csilla 3.a, Bocsi Virág 4.b + 3 papír betlehem,

Kiss Ádám 5.a

 

Készített még Betlehemet:

Végh Viktor 1.a, Czakó Gitta 1.a, Bocsi Bence 1.a, Németh Gergő 1.a, Oláh Mira 1.a, Oláh Panni 1.a , Mezei Izabella 1.b , Antal Alexa 2.a, Zele Máté 3.a, Kaló Gréta 3.b.

Az Egri Érseki Palota Turisztikai Látogatóközpontba 97 db Betlehem érkezett be Egerből és a környékbeli iskolákból, óvodákból. A 3 fődíjon kívül 10 különdíjat osztott ki a zsűri. Iskolánk két díjban is részesült. Az „Ötlet és megvalósítás” kategória különdíját Kollányi Dorina 3.a osztályos tanuló nyerte. A füzesabonyi Széchenyi István Katolikus Általános Iskola diákjai a „Természetes anyagok felhasználása” kategória különdíját kapták, kiemelve Németh Kata (4.b) és Németh Sára (6.a) közös munkáját.

A kiállítás január 6-ig megtekinthető az Érseki Palota Turisztikai Látogatóközpont földszintjén.

Ötvösné Perge Edit

osztályfőnök, hitoktató