Erzsébet tábor Zánkán

Kedves  Gyerekek!  Kedves Szülők!

Örömmel tudatjuk az érintettekkel – és a később érdeklődőkkel – hogy a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítványtól az „Igazolt hiányzás” című pályázaton ismét nyertünk táborozási lehetőséget, melynek helyszíne most Zánka.

A tábor időtartama: 6 nap, 5 éjszaka: 2016. június 19 – június 24. (vasárnap-péntek)

Elhelyezés: Nyári üdülőházakban   
Az üdülőházakban 2 és 10 ágyas szobák kerültek kialakításra. A 2 ágyas szobák mindegyike saját fürdőszobával rendelkezik, a 10 ágyas szobákhoz közös zuhanyzó és WC tartozik. Az épületekben teakonyha és társalgó szolgálja a vendégek kényelmét.

 Zánka1  Zánka3  Zánka4

Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy a két évvel ezelőtti 10 tanulóhoz képest tavaly 20-an, idén pedig 30-an szeretnének részt venni a közös programjainkon, együtt tölteni kellemes napokat – és erre most a sikeres pályázást követően ismét lesz lehetőség.

Az Erzsébet Üdülőközpont és Tábor Zánka a hajdani gyermekváros helyén, mintegy 200 hektáron, óriási zöldterületen terül el. Zánka Veszprém megyében, a Balaton északi partján, a Balaton-felvidék természeti és történelmi értékekben gazdag festői környezetében fekszik, olyan kedvelt turisztikai célpontok gyűrűjében, mint a Káli-medence, a Művészetek Völgye, Tihany vagy Badacsony. Az üdülőközpont hosszú, saját balatoni partszakaszán várja a strandolni, sportolni, hajózni, vitorlázni, pihenni vágyó vendégeket. A területen számos sport- és kulturális létesítmény is található: sportcsarnok, stadion, szabadtéri sportpályák, teniszpályák, strandröplabda- és strandfocipályák, színházterem, galéria, tájház.

Szolgáltatások
– televízió a társalgókban
– pingpong asztal
– csocsóasztal
– strandhasználat és vízimentő szolgálat
– szabadtéri sportpályák használata
– könyvtár látogatása
– vízibicikli- vizieszközök kölcsönzése (térítés ellenében)
– kalandpark (térítés ellenében)
– sétahajózás (térítés ellenében)
– vízicsúszda (térítés ellenében)
– mászófal (térítés ellenében)

Zánka5  Zánka6  Zánka2

Látnivalók a környéken
Zánka: Falumúzeum
Monoszló: Hegyestű Geológiai bemutatóhely
Nagyvázsony: Kinizsi Vár
Tihany: Apátság, Babamúzeum

 Üdvözlettel:   Bata Teodóra, Tóth Tünde, Gregusné Szentgyörgyi Éva