Farsangi bál

 IMG_5183

Katolikus iskolaként saját falaink között rendeztük meg idei farsangi bálunkat február 15-én. A tornateremben felállított színpadon először az alsósok jelmezes felvonulására került sor, melynek során számos ötletes jelmeznek tapsolhatott a szép számú nézősereg. Ami a nézőknek szórakozás, az kihívás a zsűrinek, melynek tagja volt Szemenyei Péter atya, iskolánk iskolalelkésze is. A döntés során egyaránt számított az ötlet, a kivitelezés és az egyediség. Ízelítőül alább néhány kép a helyezettekről.

A felsősök – kisebb létszámmal ugyan-, de igyekeztek kivenni részüket a szórakoztatásból az este folyamán. Ahogy azt megszokhattuk idősebb diákjainktól, inkább zenés-táncos produkciókkal készültek a ’megmérettetésre’. Idén sem volt ez másképpen, Csóró Lalitól kezdve Lady Gaga-n át Nagy Feróig a fél popvilág megjelent a pódiumon.

A tombolahúzásig az igen népszerű Easy Dance Club táncosainak tapsolhatott felnőtt és gyerek, majd következett a leginkább várt esemény. Nagyon sok helyi cégtől, üzlettől, továbbá szülőktől és más támogatótól érkezett felajánlás, amiért ezúton is szeretnénk köszönetünket kifejezni. A rengeteg ajándéknak köszönhetően mintegy háromnegyed órán át tartott a tombolahúzás. Ahogy az lenni szokott, Fortuna kegyeltjei akár ötször, hatszor is jöhettek a színpadra a nyereményért, míg szép számmal akadtak olyanok, akik csak vágyakoztak utána.

A kilenc órás zárásig diákjaink zavartalanul rophatták a DJ Greco által kevert zenékre, és hagyományosan egy óriási közös színpadi táncolással zárult ez a remek este.

 

Helyezések:

csoportos1acsoportos1

1. helyezett: Az egri vár védői 4.b osztály tanulói Turócziné Németh Anna és

Lovas katonák és mátkáik 1.a osztály Ötvösné Perge Edit felkészítésével

    2. helyezett: Mézga család 4.a osztály tanulói Tóth Tünde felkészítésével

3. helyezett: Gésák és ninják 3.a osztály tanulói Telekes Lászlóné felkészítésével

 egyeni 2          IMG_5085

Egyéniben 1. helyezett: Lego-ember Ragó Marcell 2.b    

Párosban 1. helyezett:  A Szabó Kft hőlégballonja Szabó Laura és Szabó Nikolett