Hittanos klubdélután

Október 19-én 14 órától hittanos klubdélutánt szerveztünk azoknak a gyerekeknek, akik hitéleti tevékenységük miatt példaként állnak társaik előtt. A klubdélutánra meghívtunk szülőket, nagyszülőket is. Ők meséltek saját családjaikról, a szeretet, a megértés, az együttműködés fontosságáról. Beszélgettünk arról, hogy nagyon fontos a családban a szabadidő közös eltöltése is, pl: a társasjátékozás. Pályázati forrásból sok hittanos társasjátékot tudtunk vásárolni és ezen a délután ki is próbálhattuk azokat. Több csoportban játszottak a gyerekek és a szülők is szívesen bekapcsolódtak a játékokba. A vidám, önfeledt hangulatú versengés után, jól esett uzsonnára a pizza, amit közösen fogyasztottunk el,nem feledkezve el az étkezés előtti és utáni imáról sem.

Jó hangulatú délutánt tudhatunk magunk mögött. Szeretnénk ezt többször is megismételni. Ahogy tudásunk bővül, a hit-és a Bibliaismeret terén, úgy egyre több társasjátékkel tudunk majd játszani.

Köszönjük az EFOP pályázat adta lehetőséget, hogy a Western étterem biztosíthatta számunkra a pizzát a délutáni agapéra!

                                                           Nagyné Deli Mónika, Nagy Péter, Ötvösné Perge Edit