Jótékonysági bál

Október 4-én a városi Közösségi Házban tartottuk a Füzesabonyi Széchenyi Alapítvány jótékonysági bálját, közel 130 résztvevővel. A megjelenteket Nagy István a Széchenyi István Katolikus Általános Iskola igazgatója és Kádas Imre az alapítvány kuratóriumának elnöke köszöntötte, majd jelenlegi és volt széchenyis diákok adtak műsort.

DSCF5830 DSCF6978 IMG_5071

Másodikosaink huszáros jelmezben előadott táncát az énekkar követte, majd az ötödikesek modern táncát láthattuk. Szólóénekek és zongoradarabok, valamint egy Karinthy novella előadása tette változatossá a műsort. Egész este alatt egy bűvész kápráztatta el a közönséget kártyatrükkjeivel. A műsor befejeztével finom vacsora várta vendégeinket, majd a színvonalas nyitótánc után kezdődött a mulatás. A jó hangulat megteremtéséhez egy kiváló zenész és jeles lemezlovasok szolgáltatták a remek muzsikát.

IMG_5106 IMG_5882 IMG_7142

A bál bevételét az iskola tanulói szekrényeinek bővítésére fordítjuk. Ezúton szeretnék köszönetet mondani kollégáimnak, szülőknek, diákoknak, támogatóknak, – mindazoknak –  akik munkájukkal vagy adományaikkal hozzájárultak a bál sikeres megrendezéséhez.

 Kádas Imre

tanár úr