Karácsonyi Lelkinap

 

IMG_4816

December 21-én, szombaton egy lelki nappal készültünk karácsony szent ünnepére. Az iskola tanulói tanáraikkal együtt átvonultak a templomba, ahol szentmisén vettek részt. A szentmise után lehetőség volt a karácsonyi szentgyónás elvégzésére, közben pedig iskolánk énekkara adott színvonalas műsort. Szólót énekeltek Csuhai Flóra (5.b) és Rézműves Noémi (6.b), ritmushangszeren közreműködtek Kiss Réka (5.b) és Casarini Fanny (7.a) osztályos tanulók.

Vezényelt Lovászné Szűcs Mária karvezető, zongorán kísért Csuhai Gábor .

 IMG_4837

A lelki napunk következő programja az iskolában folytatódott. Az alsósok egy rajzfilmet néztek meg az első karácsony történetéről. Ez alatt a felső tagozatosoknak iskolánk lelkésze, Szemenyei Péter atya tartott elmélkedést szintén a karácsony ünnepéről, Lukács evangéliuma alapján.

IMG_4827

Lelki napunk a 4. osztályosok megható pásztorjátékával ért véget Az iskola karácsonyi ünnepségére negyedikeseink készültek egy szívhez szóló ünnepi műsorral és betlehemes játékkal, melyet az utolsó tanítási napon adtak elő. Tóth Tünde és Turócziné Németh Anna tanító nénik voltak a felkészítő nevelők. Gyönyörű műsorukat karácsony első napján a templomban is előadták