KI MIT TUD? eredmények

 
Idén, azzal a nem titkolt céllal rendeztük meg – néhány év kihagyás után- újra a Ki Mit Tud?-ot, hogy az őszre tervezett első Katolikus Alapítványi Bálunkon megmutathassuk, vannak tehetséges gyerekek iskolánkban.

A már hetekkel korábban meghirdetett megmérettetésre szép számmal érkeztek a nevezések. Ahogy azt vártuk, egyes műfajokban (tánc, ének) nagyságrendekkel több jelentkező volt, mint a többi kategóriában. Így egy előzetes válogatásra került sor, ahonnan csak a zsűri által elfogadott produkciók juthattak a döntőbe a színpadra. (Az elődöntőt néző szépszámú gyereksereg hangos tetszésnyilvánítással fogadta, amikor a ’szigorú ítészek’ amúgy X-faktorosan mondták az ’IGEN!’-eket az egyes fellépőknek.)

Az április 29-én 14 órától megrendezett eseményen iskolánk apraja-nagyja, összes dolgozója, valamint szurkoló szülők, unokájukért szorító nagyszülők és kíváncsi nézők töltötték meg tornatermünket. A közel kétórás műsor alatt igazán jól szórakozhatott mindenki, hiszen a tényleg igényes produkciókkal alapos felkészültségről tettek tanúbizonyságot fellépő tanulóink. A sikeres műsorszámok mögötti sok munkából a felkészítő pedagógusok, valamint a segítő szülők egyaránt kivették a részüket.

A 2014-es Ki Mit Tud?  győztesei és helyezettjei a következők voltak:

Versmondás:

  • I. Szekeres Kevin 7.a, II. Az 1.Napközis csoport 1.b-s tanulói, III. Bocsi Zoltán 5.a
Mesejelenet:
  • I. Az 1.a osztály báb előadása, II. Az 5.a osztály jelenete
Zene:
  • I. Nagy Kármen Gréta 7.a, II. Csirmaz Vivien 3.b, III. Szekeres Blanka 6.b és Halász Franciska 6.b
Ének:
  • I. Csuhai Flóra 5.b, II. Bánik Bianka 4.b, III. Szabó Angelika 5.b
Tánc:
  • I. A 4.b osztály, II. Pusoma Erik és Lakatos Gyula 7.b, III. Horváth Viktória 4.a és Horváth Vivien 3.b

Mindenkinek szívből gratulálunk az eredményéhez, köszönjük a felkészülésre áldozott rengeteg időt, energiát, és bízunk benne, hogy a Széchenyiben tanuló diákok számára mindez követendő példaként fog szolgálni.

A fentebb már említett bálunkon ezek a műsorszámok szinte biztos, hogy fognak szerepelni. Így aki szeretné újra színpadon látni tehetséges diákjainkat, nincs más dolga, minthogy eljön annak idején a jótékonysági rendezvényünkre, és amellett, hogy bizonyosan remekül fog szórakozni, segíti is intézményünket.

 

Nagy Zsolt