Kiskarácsony pályázat

Kiskarácsony pályázat

Idén a HEBE Kft Böngészversenye kiegészült egy egyfordulós karácsonyi csapatversennyel. Mivel ezeknek a versenyeknek a nevezési díját nem mindenki engedheti meg magának, a Lépésről lépésre Alapítvány kuratóriuma úgy döntött, hogy amennyiben a csapatversenyben sajátos nevelési igényű gyermek is részt vesz, akkor kifizeti a nevezési díjat.

Így a Széchenyi István katolikus Általános Iskolából 4 második osztályos kisgyermek nevezett a Kiskarácsony csapatversenyre, ebből ketten sajátos nevelési igényűek. A gyerekekkel főleg a tanító nénijük, Tóth Tünde dolgozott az egyéni feladatokkal, de kisegítő szerepet vállalt Bata Teodóra gyógypedagógus is. Rejtvényeket kellett megfejteniük, a Didergő király című mesét meghallgatni és illusztrálni, valamint üdvözlő kártyát és egyedi karácsonyfadíszt készíteni. Minden kisgyerek lelkesen dolgozott, hogy a feladattal időre készen legyenek, amit sikerült is megvalósítani, az ünnepek előtt postára adtuk az elkészült műveket.

Minden csapattagnak és a felkészítő tanító néninek is köszönjük a munkáját, jó pihenést és eredményekben gazdag új évet kívánunk!

a Lépésről lépésre Alapítvány kuratóriuma

A pályázat megvalósításáról a képek a Galériában találhatóak.